Prodajni programi

Vsi prodajni programi

victorinox-logo

Victorinox

Victorinox zagotavlja, da njegovi izdelki izpolnjujejo najvišje standarde na vseh področjih in da kakovost ni nikoli ogrožena, ne glede na proizvodno lokacijo. Večina izdelkov Victorinox, švicarski noži, gospodinjski in profesionalni noži ter dišave – je proizvedenih v Švici.

wenger-logo

Wenger

Wenger ure in potovalna oprema so zanesljive, funkcionalne, dobro oblikovane in do popolnosti utelešajo duh svojega časa. So idealen spremljevalec za aktivne ljudi, ki so vedno na poti, cenijo vrednost dobrega videza in ki radi zaupajo vrhunski kakovosti po razumni ceni.

wenger-logo

Wenger B2B

Wenger ročne ure za promocijske namene.

Radius

Zobna ščetka RADIUS ima veliko glavo z izredno mehkimi ščetinami. Mikrovlakna dosežejo vsak kotiček vašega zoba, okoli in okoli. Večino zob izgubite zaradi bolezni dlesni, ne pa zaradi kariesa in prav zobna ščetka RADIUS vam omogoča prijetno umivanje dlesni brez poškodb.

DI-MODELL

Usnjeni pasovi za ure.

Lowell

V zadnjih letih in po dvajsetih letih izkušenj na področju ročnih ur se je Lowell posvetil ustvarjanju novih linij unikatnih ur.

Giostyle

Hladilne torbe in ostali izdelki za dom.

Malfini a.s._final

Malfini

Promocijski tekstil.

MAG-LITE

Mag-lite svetilke predstavljajo vrhunec več kot 20 let trajajočih raziskav, razvoja in nenehnega izpopolnjevanja tehnološko dovršenih funkcij za najkvalitetnejšo uporabo svetilk. Mag-lite svetilka je nepogrešljiv pripomoček za profesionalno uporabo javnih služb policije, gasilcev, reševalcev itd. 

Lorus

Lorus je ena od blagovnih znamk, ki jih proizvaja in trži svetovno znana Seiko Watch Corporation, ki izdeluje tudi ure Pulsar, ure Seiko ter ure Seiko in Lorus.

Postanite naš partner

Za morebitna povpraševanja nas kontaktirajte